2014. november 15., szombat

A kezdetek

Senki nem tudja pontosan, hogy is keletkezett az univerzum, arról azonban hallani legendákat, hogy kik is kezdték el először felfedezni. Először a Titánok kezdték el felfedezni a világegyetemet, megalapították a Panteont, amelynek 7 tagja volt ( Seargeras, Eonar, Aggramar, Norgannon, Golganneth, Khaz'Goroth, Aman'Thul). Világról világra járták az univerzum sötétjét és az újonnan született bolygókat formálták az évmilliók során. Hegységeket teremtettek, tengeröblöket mélyítettek, belélegezhető eget, viharokat, esőt, szelet és felhőket alkottak. Olyan erőkkel ruházták fel a primitív lények különböző fajait, hogy azok a megformált planéták békéjét és rendjét megőrizhessék. 
Céljuk volt, hogy az univerzumba elhozzák a békét és a kiszámíthatóságot, hogy a későbbi fajok mindegyike békében éljenek.

De az univerzum egy sötét, távoli sarkában a Twisting Nether-ből (Torz Túlnan) démonok kezdték romba dönteni, mindazt, amit a titánok felépítettek. A Pantheon kinvezte Seargaras-t, hogy vegye fel a harcot a démonokkal és győzze le őket, állítsa meg pusztításukat. Seargaras erejével szemben senki nem tudta felvenni a harcot, mindenkin győzelmet aratott. Számolatlan millió éveken keresztül védelmezte az univerzumot a démonoktól. De a titánoknak volt egy gyengesége: nem voltak képesek a romlottság és gonoszság bármilyen formájának megértésére, ez okozta Seargaras bukását is. A démoni teremtmények által elkövetett szörnyűségekkel szemben állandóan szembesül és végül nem bírta tovább: mély zavarodottság, kétségbeesés és sötét örület nyelte el az elméjét.Végül arra jutott, hogy a titánok rendje hibás és a teremtés bukását ők maguk okozták, a magányos mindenséget a káosz és a romlás uralja. Elhatározta, hogy semmisé teszi mindazt, amit a titánok létrehoztak és lángba borítja a mindenséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése