2014. november 20., csütörtök

A Lángoló Légió

A Lángoló Légió

Sargeras szívét megfertőzte a romlottság, mely oly nagy erejű volt, hogy testét és titáni alakját az eltorzította. Szeme, haja, szakálla tűzben égett, fémes bronzbőre repedezett lett és azon réseken át fortyogó gyűlölet hevült és lángolt. 
Sargeras őrült dühében kiengedte azokat a rabokat börtönükből, kiket korábban ő maga zárt be. A démonok meghajlottak előtte és elismerték őt vezérüknek és attól fogva minden erejükkel és tudásukkal a volt titánt szolgálták. 

Sergaras ellátogatott az Argus világára, ahol az ott élő eredárok népéből két bajnokot választott, kiknek feladata lett vezetni a démonok pusztító hordáit. Az egyik bajnok Kil'jaedan volt, kit a Megtévesztő névvel illettek, az ő feladata volt bejárni az univerzumot és a leggonoszabb fajokat szolgaságra bírni és betoborozni őket Sargeras seregébe. 

Archimonde, a Tisztátalan feladata pedig az lett, hogy a nagy erejű hadakat győzelmes viadalra vezesse, és elpusztítsanak minden fajt és élőlényt, kik nemet mernek mondani a sötét titán akaratának.
Sergaras behódoltatta a Nathrezim vámpírszerű nagy erejű fajait is, és az eredárok és a nathrezimek szintén szolgákat gyüjtöttek: pl: Mélyésg urait (Pit Lords) és az Ördögutyákat (Fel stalkers/ Könyörtelen vadászok).
A seregek összegyűltek és Sargeras nagy erejű sötét hadat állított fel, melyet Lángoló Légiónak keresztelt el és  elvezette őket a Sötét Mélységbe, hogy teljesítsék feladatukat, visszahozni a káoszt az univerzumba. A hadjárat során számtalan világ és bolygó esett el, számtalan faj pusztult ki, de Sargerasnak és a Lángoló Légiónak nem volt ellenfele. Sok faj ellenállt a hódítások során, de hiába, előbb utóbb a Légió felemésztette ezek életét és mai napig tovább terjed az univerzum sötétségben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése